Site Overlay

Wimperextensions

Prijzen wimperextensions

Nieuwe set wimpers one by one

€ 55,00

Opvulbehandeling binnen 2 weken

€ 25,00

Opvulbehandeling binnen 3 weken

€ 35,00

Opvulbehandeling binnen 4 weken

€ 40,00

Na 4 weken betaal je een nieuwe set

Verwijderen wimperextensions

€ 20,00

15 % studentenkorting op vertoon van een geldige studentenkaart.   De One by One set van Piep & Lief biedt de meest natuurlijk uitziende set. Per eigen wimperhaar wordt 1 wimperextensions geplaatst. Door een mix van lengte, dikte en krul, gaan we voor een flatterende look die bij je oogvorm en wensen past. Gemiddeld worden er 50-80+ wimpers per oog geplaatst,we tellen geen wimpers, maar plaatsen zoveel mogelijk wimpers zodat je iedere keer weer met een volle set vertrekt. Deze set is de ideale oplossing als je mascara moe bent en liever na het wakker worden, klaar bent voor de dag. Beschouw deze set als de ideale vervanging en mix van verlengende mascara en wimperkruller in éen! Maak snel een afspraak bij Piep & Lief.

Voor een mooi, blijvend resultaat willen we je de volgende tips meegeven voor het verzorgen van de wimperextensions.

  1. Laat de extensions de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden. Zo krijgt de lijm de tijd om volledig te hechten.
  2. Gebruik alleen mascara op waterbasis indien gewenst. Zorg ervoor dat de mascara niet op de aanhechting van de wimper aan wordt gebracht, maar alleen aan de uiteinden. Speciale mascara is verkrijgbaar in onze webwinkel.
  3. Gebruik make-up remover op waterbasis. Make-up remover waar olie in zit weekt de wimperextensions los.
  4. Bij het reinigen van de ogen, strijk je voorzichtig met een borsteltje in de lengterichting van je wimpers. Zorg ervoor dat de make-up remover op olie vrije basis is.
  5. Vermijd direct stromend water op de wimperextensions.
  6. Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen. Wrijf niet met een handdoek of watjes over de ogen. Hierdoor blijven er pluisjes kleven aan de wimpers.
  7. Kam de wimperextensions dagelijks voorzichtig met een mascara brush zonder mascara. je krijgt er ook een mee na iedere behandeling. Breng ze waar nodig in model. Indien gewenst kan ook mascara op waterbasis aangebracht worden aan de puntjes.
  8. Probeer niet op de wimperextensions te slapen. Ben je bang dat dit toch gebeurd? Misschien is een satijnen kussensloop iets voor jou !
  9. Indien er regelmatig gezwommen wordt, adviseren wij een zwembril te gebruiken.
  10. Wrijf niet overmatig in de ogen en pluk niet aan de wimpers. De natuurlijke wimpers kunnen daardoor voortijdig uitvallen waardoor de haarschachten beschadigen. Dat kan blijvende schade veroorzaken aan de natuurlijke wimpers.