Site Overlay

Wenkbrauw behandeling

Wenkbrauwen Kies voor een wenkbrauw behandeling bij Piep & Lief in Tiel. Het epileren of harsen van je wenkbrauwen zijn simpele, maar effectieve behandelingen. Een subtiele verandering kan een positief effect hebben op je gezichtsuitdrukking. Dit kan bereikt worden door te epileren met een pincet of te harsen met ‘Lycon Wax’. Niet alleen de vorm van je wenkbrauwen, maar ook de kleur is bepalend voor je gezicht. Het verven van je wenkbrauwen is een ideale oplossing als je niet elke ochtend lang voor de spiegel wilt staan. Het geeft je een verzorgde, maar natuurlijke look. Naast je wenkbrauwen is het ook mogelijk om je wimpers te verven. Je ogen gaan er meer door spreken en je kan, als je wilt, zonder mascara de deur uit. Wij werken dan ook met de beste producten. Onze Henna is van Dyotics.
15 % studentenkorting op vertoon van een geldige studentenkaart

Henna Brows

Wil jij super strakke en vol gekleurde brows ? Dan is de Henna behandeling perfect voor jou! Eerst wordt er naar je gezicht en de vorm van de wenkbrauwen gekeken. Vanuit daar bepalen we welke vorm je wenkbrauw krijgt, en welke techniek we daar voor gaan gebruiken. De wenkbrauwen worden gescrubt, gestyld, geshaped d.m.v. waxing en tweezing en gekleurd. Wij gebruiken de enige 100% natuurlijke Henna op dit moment te verkrijgen in Nederland. Henna is verkrijgbaar in diverse verschillende kleuren, geheel aangepast naar jouw wensen. De kleuren worden vaak gemengd om tot een tint te komen die het beste bij jou past! De verf blijft ongeveer 2 weken op de huid zichtbaar en 6 weken of langer in de haren. Uiteraard is dit afhankelijk van de eigen verzorging! wel is het verstandig als je nog nooit een Henna behandeling hebt gehad dit eerst te testen op de binnenkant van uw arm, dit zullen wij doen door een drupje Henna aan te brengen om er zo achter te komen of u geen allergische reactie ontwikkeld op de Henna.

Brow-Lifting

Met deze geavanceerde nieuwe techniek creëren wij bij Piep & Lief volumineuze, strakke en gedefinieerde brows. Vergelijkbaar met de microblading-techniek. De Brow-Lifting behandeling creëert een geheel open blik. Ideaal voor: asymmetrisch groeiende wenkbrauwen, stugge en onbehandelbare wenkbrauwen, wenkbrauwen waarvan de haren in de verkeerde richting groeien en zogenaamde “kroes- wenkbrauwen”. Met deze behandeling liften wij de wenkbrauwen geheel tot in perfectie.
Mooie volle wenkbrauwen met onze prachtige Henna !