Site Overlay

Wat is Lash Volume Lifting?
Lash Volume Lifting (afgekort LVL) is een professionele wimperlifting, die de natuurlijke wimper lift. De wimpers worden gelift vanaf de wortel door middel van siliconen pads. Hierdoor behouden de wimpers deze vorm 6-9 weken lang! LVL kan worden toegepast op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Mascara’s en wimperkrultangen zijn dus niet meer nodig.

Deze workshop is dan ook een absolute aanvulling binnen het behandelaanbod van je salon. Denk hierbij aan bijvoorbeeld klanten die geen voorkeur hebben voor wimperextensions of allergisch zijn voor lijm, voor hen is LVL een perfect alternatief! Daarnaast vraagt deze behandeling geen onderhoud en is vrij kort qua behandelduur (50-60 minuten).

resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar
 bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen
 en slapen (24 uur na de behandeling)
 verbetert de wimpers door het liften vanaf de wortels
 eigen wimpers lijken langer
 ogen lijken groter
 geeft een natuurlijke uitstraling
 niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
 geen mascara of wimperkrultang meer nodig
 geschikt voor korte- en lange wimpers
 goede marge op behandelprijs
 snel uw investering terugverdiend

Hoe ziet deze workshop eruit?

 Theorie
 Demonstratie op model
 Zelf behandelen op een model
 Inclusief certificaat!

Certificaten
Na het succesvol afronden van de workshop ‘Lash Lifting’ ontvang je de volgende certificaten:

 het originele certificaat van ‘Lash Bomb’
 het branche certificaat van Piep & Lief 

Kosten
De kosten voor deze workshop zijn €200,- inclusief starterpakket met 20 behandelingen.

Voor aanmelden van deze workshop kunt u contact opnemen met Piep & Lief via 0638677768 of info@piepenlief.nl

Basiscursus hairextensions van Original Socap duurt 1 dag. Op deze dag wordt zowel de theorie maar ook praktijk behandeld. De cursus begint om 10:00 uur en duurt  tot ongeveer 15:00 uur (eventueel ook in de avond mogelijk) . 

Je hoeft geen kapper te zijn maar ook hoef je geen kapperservaring te hebben. Ook heb je geen inschrijving van de Kamer van Koophandel nodig. De cursus bestaat uit een theorie maar ook uit een praktijkgedeelte. Voor deze cursus heb je geen model nodig want er wordt tijdens het praktijkgedeelte een oefenhoofd gebruikt. Lunch is inbegrepen bij deze cursus net zoals koffie en thee.

Advies
Na de basis cursus adviseren wij om een Masterclass Hairextensions te volgen van 1 dag. je dient op die dag dan een model mee te nemen waarbij je zelfstandig een haarverlenging gaat plaatsen. Natuurlijk is dit onder begeleiding van een docent en behandelen we het knippen, maar ook snijden en stylen wordt in deze cursus behandeld.

Theorie Basis

  • Herkomst van de haarextensions

  • Structuren en soorten van het haar stijl, wavy en curly

  • Het beste advies voor uw klant

  • Het haar van de klant analyseren

  • Kleurbepaling van de extensions om met meerdere kleuren te werken

  • Producten voor de verzorging van hairextensions

  • Bepalen van het aantal hairextensions

Praktijk Basis

  • Hairextensions plaatsen op de ronde manier

  • Hairextensens plaatsen volgens het platte systeem van Original Socap

  • Het veilig verwijderen van extensions.

Kosten
125,- p.p
Extra informatie:

Alle materialen die je deze dag gebruikt krijg je in bruikleen dus er komen geen extra kosten bij deze cursus. Je ontvangt een Original Socap deelname certificaat. De lunch is inbegrepen.Je kunt de cursus annuleren tot 1 dag voor aanvang van de cursus. Wij brengen dan wel administratiekosten in rekening van € 25,00. Annuleer je op de dag van de cursus of je verschijnt niet op de cursus, brengen wij het gehele cursusbedrag in rekening als kosten.

Wil jij deze opleiding volgen neem dan contact op via 06-38677768 of stuur een mail naar info@piepenlief.nl