Site Overlay

Gezichtsbehandelingen

In onze huidige tijd is er een sterk toenemende vraag naar hoogwaardige en effectieve huidverzorging die lichaam en geest in balans brengt. Een holistische benadering is hierbij terug te vinden, waarbij harmonie tussen fysieke, emotionele en het spirituele aspect steeds groter wordt. Daar komt dan ook meer bij kijken dan het observeren en analyseren van de huid. Alles is met elkaar verbonden. Is er harmonie tussen lichaam en geest, dan zorgt die ook voor innerlijk welzijn zowel als uiterlijke schoonheid.

Je gezicht staat elke dag bloot aan zon en vervuiling. Het is daarom belangrijk dat je je gezichtshuid goed verzorgt. Een gezichtsbehandeling kan je hierbij helpen. Een gezichtsbehandeling zorgt voor verbeterde elasticiteit, het tegengaan van onzuiverheden of acne en voedt en hydrateert de huid intens. Is je huid niet in optimale staat, maar weet je niet zeker wat hij nodig heeft? Piep & Lief helpt je hier graag bij en kan je precies vertellen welke gezichtsbehandeling het meest geschikt is voor je huidtype. Wij werken met biologische dierproefvrije producten en zoeken altijd het product dat het beste bij uw huid past. 
Benieuwd naar de verschillende soorten behandelingen? Neem dan een kijkje hieronder voor een uitgebreid overzicht.

piep en lief